فروش کامپیوتر و مینی کیس

مینی کیس

مینی کیس ها (mini case) همان کیس های قدیمی می باشند منتهی با سخت افزاری قدرتمند تر و اندازه ای کوچکتر. مینی کیس ها همچون کامپیوتر ها دارایcpu ، ram، کارت گرافیک، هارد دیسک می باشند. قابلیت ارتقاع آن ها مانند یک رایانه می باشد ولی محدودیت های خود را هم دارند.

مینی کیس چیست

اگر بخواهیم تعریفی دقیق از مینیکیس ها داشته باشیم می توان گفت ها همان کیس های کامپیوتری هستند منتهی با ابعادی کوچکتر و سخت افزاری محدودتر.

مینی کیس استوک و کارکرده ارزان

خرید مینی کیسیکی از نکاتی که باید در هنگام خرید مینی case ها مورد توجه قرار بگیرد بحث پشتیبانی آن ها می باشد. به دلیل اینکه مینی کیس ها استوک می باشند باید در هنگام تهیه آن ها از فروشنده ضمانت کارکرد صحیح بخواهید. به دلیل اینکه فروش mini case در بازار آزاد با ضمانت ۱۰ یا ۱۵ روزه همراه است نمی توان اطمینان داشت تا دستگاه مورد نظر در بازه زمانی ۱۵ روزه خوب کار کند. به همین دلیل توصیه می کنیم خرید خود را از شرکت های معتبر انجام دهید تا اینکه از بازار بخرید.

نکته دیگری که حائز اهمیت است هدف شما از خرید می باشد. به دلیل تنوع در برند و قیمت، باید نوع کاربری خود را مشخص کنید. اگر کاربری شما همچون آفیس یا وب گردی است، می توانید دستگاهی با مشخصات و قیمتی پایینتر انتخاب کنید. قیمت mini case ها به مراتب از کامپیوترهای معمولی کمتر است.6 ماه گارانتی تعویض

مینی کیس hp compact 8100

۳,۵۰۰,۰۰۰ تومان
مینی کیس hp compaq 8100

مینی کیس hp compaq 8100

مینی کیس hp compact 8200

۳,۷۵۰,۰۰۰ تومان
مینی کیس hp compact 8200

مینی کیس hp compact 8200

مینی کیس hp compact 8300

۴,۰۰۰,۰۰۰ تومان
مینی کیس hp compact 8300

مینی کیس hp compact 8300

توصیه ما استفاده از زیروکلاینت ها برای کاهش هزینه ها می باشد. زیروکلاینت ها ارزان تر از مینی کیس ها و با توانائی بیشتر می باشند.

کاربرد مینی کیس

مینی case ها همچون کامپیوترهای معمولی کاربردهای مختلف دارند. شما می توانید از mini case ها در جاهای مختلف همچون: شرکت ها، کافی نت، مدارس، مراکز آموزشی، کارخانه ها و به طور کلی هرجایی که از یک کیس معمولی می خواهید استفاده کنید، می توانید از مینی کیس ها استفاده کنید.

تفاوت مینی کیس با کیس های معمولی

تفاوت مینی کیس با کیس های معمولی

  • اندازه کوچکتر:

    • یکی از تفاوت هایی که mini case ها با کیس های بزرگ و معمولی دارند اندازه آن ها می باشد. مینی کیس ها معمولا دارای اندازه کوچکتر و قطر کمتری هستند.
  • ارتقاع محدودتر:

    • ارتقاع mini case ها به راحتی کیس های بزرگ و معمولی نیست. مثلا امکان قرار دادن چند عدد هارد در mini case ها وجود ندارد. اما در کیس های معمولی شما به راحتی می توانید چند عدد هارد دیسک قرار دهید. این محدودیت درباره بقیه قطعات همچون cpu، رم، کارت گرافیک صدق می کند. همچنین برای ارتقاع mini case ها احتیاج به خرید قطعات خاصی نیست و همان رم، cpu و هارد دیسک های کیس های معمولی جواب می دهد. ولی بعضی از مینی کیسها به دلیل فضا و اندازه کمی که دارند فقط قطعات لپ تاپی را پشتیبانی می کنند.
  • برندهای مختلف:

    • معروف ترین برند های این دستگاه ها، مینی کیس های hp، dell ، lenovo می باشد.

چه زمانی از مینی کیس ها استفاده کنیم؟

  • زمانی که شما دارای بودجه کمی می باشید و توانایی خرید کامپیوتر معمولی را ندارید.
  • هنگامی که با فضای کمی در شرکت یا محل کار خود رو به رو هستید.
  • زمانی که کار شما در حد کار با آفیس، وب گردی و به طور کلی کارهای روزمره می باشد انتخاب مینی کیس می تواند گزینه ای درست باشد. اما به یاد داشته باشید که به دلیل محدودیت در ارتقاع نمی توانید کارهای رندرگیری، بازی و یا کارهای گرافیکی سنگین را انجام دهید.
  • البته ناگفته نماند شما می توانید برنامه های گرافیکی همچون فتوشاپ را در حد رفع نیاز و ابتدایی بدون مشکلی خاص اجرا کنید.

مزایای مینی کیس ها

  • کوچک بودن از لحاظ اندازه نسبت به کامپیوترهای معمولی.
  • کارکردن به صورت مستقل بدون نیاز به سرور بر خلاف زیرو کلاینت ها.
  • دارای سیستم عاملی مستقل و پشتیبانی از ویندوز های مختلف xp، ۷، ۸، ۱۰، Linux، همچون یک کامپیوتر معمولی.
  • قابلیت کارکرد به صورت مداوم و بی صدا.
  • توانایی پخش انواع فیلم با کیفیت های HD و Full HD.
  • پشتیبانی از خروجی های مختلف همچون HDMI، VGA.
  • امکان قرار گیری مینی کیسها بر روی میز و حتی در برخی مدل ها می توانید پشت مانیتور آن ها را نصب کنید. در برخی از مدل ها شما می توانید مانیتور خود را بر روی مینی کیس قرار داده و کار کنید.
  • استفاده از فناوری های جدید ۱۴ نانومتری باعث شده تا مصرف برق مینی کامپیوتر ها کمتر باشد. در نتیجه تولید حرارت آن ها کمتر می شود. برای خنک نگه داشتن مینی کامپیوترها می توان از فن های کامپیوتری، هیت سینک، رادیات مسی و … استفاده کرد. گاهی بدنه مینی کامپیوترها به به دفع حرارت کمک می کند.

معایب مینی کیس ها

  • خطر سقوط mini case ها:

    • به دلیل اینکه ابعاد مینیکیس ها کوچک می باشد لذا در هر فضای کوچکی قرار می گیرند. به همین دلیل خیلی مواقع آن ها را بر روی میز کار و یا دیوار متصل می کنند. همین امر باعث می شود تا کابل های متصل به مینیکیس کشیده شوند و در نتیجه خطر سقوط برای این دستگاه ها وجود دارد. ولی به دلیل وجود بدنه آلومینیومی و محکم، همچنین نگه دارنده های داخل کیس، تا حد زیادی جلوی آسیب دیدگی قطعات گرفته می شود.
  • قابلیت ارتقاء:

    • مشکل دیگری که مینی کیس ها دارند قابلیت ارتقای کمتر آن ها نسبت به کامپیوتر ها می باشد. این بدان معنا نیست که اصلا نمی توانید آن ها را ارتقا دهید فقط ارتقاء آن ها به راحتی کامپیوتر ها نمی باشد. در بیشتر مدل ها می توان قطعاتی همچون رم، هارد دیسک، کارت گرافیک و … وجود دارد. اما به دلیل محدودیت فضا نمی توانید از هر نوع قطعاتی برای دستگاه خود استفاده کنید.
  • کارت های گرافیکی:

    • به دلیل اینکه mini case ها محدودیت ارتقاء دارند نمی توان از آن ها برای کارهای گرافیکی سنگین و رندرگیری استفاده کرد. توانایی اجرای نرم افزارهایی همچون فتوشاپ و ایلاستریتور را دارند ولی نباید از آن ها توقع بهره وری همچون یک کیس کامپیوتری عادی را داشت.

انواع مینی کیس

تنوع برند در این دستگاه زیاد است. مینی کیس هایی همچون hp، dell، لنوو، ایسوس و … . سی پی یو آن ها همچون کامپیوترهای معمولی می باشد. توانایی پشتیبانی از cpu های مختلف همچون سی پی یو های core i3، core i5، core i7 را دارا می باشند.

انواع مینی کیسبهترین برند مینی کیس ها

یکی از بهترین مارک های مینی case ، مینی کیس های شرکت hp می باشد. در رده دوم می توان می نی کیس های شرکت dell را معرفی کرد. ملاک این مقایسه عوامل مختلف همچون قیمت، جنس بدنه، راحتی کار در محیط boot و نصب ویندوز می باشد. گاهی اوقات در بعضی از برندهای mini case های شرکت های دل و لنوو، بوت کردن و نصب ویندوز برای کاربر سخت می باشد. چون هیچ گونه راهنمایی برای کاربران در صفحه مربوط به استارت آپ دستگاه وجود ندارد تا کاربر متوجه شود کدام کلید بر روی کیبورد را بزند و وارد مرحله بوت و نصب شود.

مینی کیس با سیستم عامل ویندوز

نصب ویندوز بر روی مینیکیس ها همچون کامپیوتر های معمولی می باشد. شما می توانید از طریق DVD-ROM و یا فلش به نصب ویندوز بر روی آن ها مشغول شوید. توانایی پشتیبانی انواع ویندوز از قابلیت های mini case ها می باشد.

سوالات متداول درباره مینی کیس ها

  • آیا می توان از مینی کیس ها به عنوان زیرو کلاینت استفاده کرد؟

بله. شما به راحتی می توانید پروتکل های مختلف همچون PCoIP، Citrix، RDP را بر بستر شبکه خود اجرا کنید. علاوه بر ویندوزی که به طور مستقل بر روی دستگاه نصب است، می توانید لذت استفاده از بستر مجازی سازی را بر روی پروتکل های ذکر شده داشته باشید.

  • تفاوت mini case ها با زیرو کلاینت و تین کلاینت در چیست؟

مینی کیس ها دارای ابعاد بزرگتری نسبت به تین کلاینت و زیرو کلاینت می باشند. ارتقاع آن ها نسبت به تین کلاینت ها راحتر می باشد و محدودیت تین کلاینت ها را ندارند. مینیکیس ها دارای قطعات داخلی می باشند و سیستم عامل جدا دارند. ولی زیروکلاینت ها فاقد سیستم عامل هستند و تماما وابسته به سرور می باشند.

  • پشتیبانی و گارانتی مینی کیس ها چگونه است؟

به طور کلی مینی کیس ها دارای گارانتی شرکتی می باشند. اگر می نی کیس ها را از بازار تهیه کنید معمولا دارای گارنتی تعویض ۱۵ روزه می باشند.

تمام مینی کیس های شرکت رایان اندیشه مایا دارای ۶ ماه گارانتی تعویض می باشند.

از این جهت مشتریان گرامی با خیالی آسوده می توانند برای خرید mini case ها اقدام کنند.

  • آیا می توان از مینی کیس ها برای کارهای گرافیکی و یا بازی استفاده کرد؟

به طور کلی استفاده از مینی کیس ها در بازی های کامپیوتری توصیه نمی شود. به دلیل اینکه برای اجرای بازی های کامپیوتری (خصوصا بازی های کامپیوتری جدید) نیاز به منابع زیادی (خصوصا کارت گرافیک) داریم. انجام کارهای گرافیکی معمول با mini کیس ها امکان پذیر است. برای انجام کارهای گرافیکی سنگین استفاده از مینیکیس ها توصیه نمی شود.

  • آیا مینی کیس نو در بازار وجود دارد؟

به جرات می توان گفت مینی کیسهای موجود در بازار همه یا استوک و یا ریفر می باشند. ریفر یعنی دستگاه بسیار تمیز است و از لحاظ ظاهری هیچ فرقی با نو ندارد. ولی قطعات آن یا استفاده شده و یا تعویض شده است.

  • آیا مینی کیس قابل ارتقا است؟

مینی کیس همانند یک کامپیوتر معمولی قابل ارتقاع است. قطعاتی همچون CPU، کارت گرافیک، رم و هارد را می توان در صورت پشتیبانی مادربرد مینی کیس، تغییر داد. حتی در بعضی موارد می توان چندین هارد در داخل مینی کیس قرار داد.

  • آیا مینی کیس برای بازی خوب است؟

بستگی به نوع بازی دارد. اگر بازی احتیاجی به سخت افزار قوی نداشته باشد، می توان از مینی کیس برای بازی استفاده کرد. اما در صورتی که بازی شما جدید باشد، توصیه می شود برای اجرای هر چه بهتر بازی به سراغ کیس کامپیوتری بروید.