قیمت بالا: به دلیل کوچک بودن مینی کامپیوتر ها نسبت به رایانه ها، هزینه تامین قطعات آن ها مقداری بیشتر است.
نداشتن گارانتی معتبر: به دلیل واردات بی رویه و با توجه به اینکه اغلب شرکت های واردکننده اولویت خود را سود دهی در نظر می گیرند و به علت تنوع زیاد این محصولات، چنانچه مشتری بخواهد از گارانتی دستگاه استفاده کند در آن لحظه احتمال کمی وجود دارد آن شرکت از آن مدل مینی کامپیوتر داشته باشد.
کمیاب بودن قطعات سخت افزاری: در کیس ها چنانچه نیاز به تعویض قطعه خاصی مانند رم یا هارد باشد، به راحتی در بازار می توان آن قطعات را پیدا کرد ولی از آنجا کهmini computer ها مادربردهای متفاوتی دارند .بنابر این قطعات سخت افزار خاص همان مادر برد نیاز می باشد. سپس در صورت لزوم امکان زیادی وجود دارد که مشتریان نتوانند قطعات مینی کامپیوتر خود را در بازار بیایند.
ظریف و حساس بودن: به علت کوچکی و قابل در دسترس بودن از آسیب پذیری بالایی برخوردارند.
وجود برندهای متفرقه: برند های گوناگون و بی کیفیت باعث می شود که در پشتیبانی سخت افزاری و نرم افزاری کاملا با مشکل مواجهه شوید.
پشتیبانی بسیار ضعیف: به علت وجود واسطه بین خریدار و منابع اصلی بخشی از مشتریان که در خواست پشتیبانی می دهند به راحتی با واژه دیگر از این مدل وارد نمی شود رو به رو می شوند. این اتفاق درباره مینی کامپیوتر ها بسیار مشهود است. به صورت کلی می توان mini computer ها را محصولی فانتزی دانست که به علت معایبی که در بالا گفته شد نتوانستند بازار خود را پیدا کنند. در ایران مزیت کاهش مصرف برق و یا فضای اشغالی به ندرت اهمیت دارد.
شرکت رایان اندیشه مایا با ارائه مشاوره های دقیق و رایگان، ارائه دهنده برندهای معتبر همچون intel ،hp و … برای طیف وسیعی از کاربران با هر سلیقه ای می باشد.