جنس صفحه نمایش برد های هوشمند در سه نوع کلی می باشند:
برد هوشمند تخته وایت بردی هوشمند است که توسط نوری که از ویدئو پروژکتور به آن میتابد کالیبره (تنظیم) شده و قابل لمس (تاچ) می شود.
علت عدم استقبال عمومی از برد های هوشمند
مزایاو معایب بردهای سرامیکی:
معایب استفاده از برد هوشمند:
مزایا و معایب بردهای الکترومغناطیس و الکترومگنت:
مشاوره هوشمند سازی رایان اندیشه مایا کاملا رایگان بوده و راهکارها در جهت حفظ هرچه بیشتر منافع مجموعه های آموزشی و فرزندان کشورعزیزمان میباشد.
زیروکلاینت
دستگاه کوچکی است که جایگزین کیس کامپیوتر ها یا لپ تاپ ها در کلاس قرار میگرد. زیرو کلاینت امکانات و مزایای به مراتب بیشتری نسبت به کیس و لپ تاپ دارد . در سال های اخیر مدرسه ها و دانشگاه های معتبر از این دستگاه ها برای هوشمند سازی کلاس ها و سایت خود استفاده میکنند. (جهت دریافت مشخصات نمونه پروژه های اجرایی و مشاوره هوشمند سازی با کارشناسان شرکت تماس حاصل فرمایید).
معایب استفاده از زیرو کلاینت:
مزایای استفاده از زیرو کلاینت:
مینی کامپیوتر (تین کلاینت)
معایب استفاده از مینی کامپیوتر:
مزایای استفاده از مینی کامپیوتر:
CASE سیستم
معایب استفاده از کیس کامپیوتر:
مزایا استفاده از کیس کامپیوتر:
لب تاپ
معایب استفاده از لپ تاپ:
مزایای استفاده از لپ تاپ:
ویدئو پروژکتور
در انتخاب ویدئو پروژکتور باید به نکات زیر دقت زیادی داشت:
۱- شدت روشنایی محیط و پروژکتور (انسی لومن):
چون مدرسه ها در روز از کلاس ها استفاده میکنند و عموما کلاس ها به صورت تاریک و نیمه تاریک در نمی آیند ، بنابراین باید از ویدئو پروژکتور هایی که در روشنایی روز هم وضوح تصویر خوبی دارند، استفاده کرد. شدت روشنایی مناسب در ویدئو پروژکتور انتخابی ۲۸۰۰ انسی لومن به بالا است . از برند های معروف و مناسب برای مراکز آموزشی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
۲- عمر مفید ویدئو پروژکتور ها :
عمر مفید ویدئو پروژکتور ها در هنگام خرید بر حسب ساعت به مشتری اعلام میگردد . به طور مثال ویدئو پروژکتور های اپسون ، اپتما و بن کیو در مدل های نسبتا جدید خود دارای عمر میانگین ۱۰۰۰۰ ساعت هستند . نکته قابل توجه درباره برندهای متفاوت استفاده از تکنولوژی لامپ سرد است . این تکنولوژی عمر لامپ را به مراتب از برندهای دیگر که از این تکنولوژی استفاده نمیکنند بیشتر میکند. برند اپسون از این تکنولوژی در محصولات خود استفاده می کند. سایر ویژگی های ویدئو پروژکتور ها عموما مشترک است و کاربردی برای کلاس ها ندارد.
شرکت مایا با بالاترین رزومه اجرایی در معتبرترین مراکز آموزشی و داشتن نمایندگی انحصاری در محصولات مرتبط با مراکز آموزشی در کشور توانسته جدیدترین تکنولوژی هوشمند سازی کلاس ها (زیرو کلاینت) را به مدارس و مراکز آموزشی معرفی کند.
پرده پروژکتور
پرده یا پرده ویدئو پروژکتور جهت مسطح بودن و شفاف شدن تصویر ویدئو پروژکتور به کار گرفته می شود. در انتخاب پرده ویدئو پروژکتور برای هوشمند سازی کلاس پیچیدگی چندانی وجود ندارد. پرده ها در دو نوع برقی و دستی ارائه می شوند و در ابعاد متفاوتی در بازار موجود می باشد. متداولترین ابعاد برای کلاس های درسی ۱۸۰*۱۸۰سانتیمتر و ۲۰۰*۲۰۰ سانتیمتر می باشد.
منبع جهانی هوشمندسازی: newegg.com
نمونه پروژه های اجرایی هوشمند سازی مدارس را در تصاویر زیر می توانید ببینید.